2020 Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Günümüzde ihtiyaç kredisi almak isteyen sayısı giderek artıyor ve buna bağlı olarak bankalardan gelen talepleri karşılamak adına düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleniyor. Hemen hemen her banka tarafından hazırlanan bu kampanyalar çalışanlara, emeklilere ve KOBİ gibi farklı gelir sınıflarından insanlara hitap edecek seçenekler içeriyor. Ayrıca 2019 düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar hakkında doğru bilgilere ulaşmakta yarar var.

Ziraat Bankası

İhtiyaç kredisi alırken en düşük faiz miktarını araştıranlar için ilk sırada Ziraat bankası yer alacaktır. %1.63’lük faiz oranı ile diğer bankalardan öne çıkan bu bankadan alınacak olan ihtiyaç kredileri 48 ay vadeli bir şekilde ödenebilmektedir. Ayrıca bankadan farklı gelir sınıfına sahip olan kişiler için farklı ihtiyaç kredisi başvuruları da alınmaktadır. İhtiyaç kredisini müşterilerine sunan Ziraat bankasından kredi almak istediğinizde internet üzerinden ya da şubelere giderek başvuru yapabilme imkanınız bulunmaktadır.

İNG Bank

Bankacılık hizmetleri konusunda her geçen gün kendini yenileyen bankalardan biri olan İNG bank kişiye özel faiz oranları ile kredi kampanyaları sunmaktadır. Bu sayede en düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar sıralamasında ikinci sırada yer almayı başarmıştır. %1.69’luk faiz oranı ile kişiye özel seçeneklerden yararlanarak ödeme imkanına göre planlar oluşturulabilmektedir. Genelde 2019 düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında daima İNG bank bulunmaktadır.

İş Bankası

Düşük faizli banka kredileri arasında bulunan İş Bankası da araştırılmalıdır. Çünkü bu banka sunmuş olduğu %1.70’lik faiz oranı ile kredi almak isteyenlere daha düşük miktarda faiz ödeme imkanı sunmaktadır. Ayrıca 48 ay vade seçeneği ile birlikte İş Bankası yılın çeşitli zamanlarında kampanyalar da düzenlemektedir.

ICBC Bank

Yurt dışı kaynaklı olan ancak ülkemizde de varlığını hissettiren ICBC Bank anonim bankalar arasında bulunmaktadır. İhtiyaç kredisi almak isteyenlere %1.71’lik faiz oranı sunan bu bankadan kredi almak için şubelere gitmek gerekmektedir. 3 ay ile 48 arası vade imkanı da bulunmaktadır.

Vakıf Bank

Ülkemizde kredi veren bankalar arasında düzenlediği düşük faizli kampanyalar ile dikkat çeken Vakıf Bank %1.75’lik faiz oranı ile kredi imkanı vermektedir. Bankanın müşterisi olan kişiler için internet üzerinden başvuru imkanı olduğu gibi şubelere giderek de başvuru yapılabilmektedir. En düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusu için telefon bankacılığı üzerinden kampanyaları dinlemek de krediler hakkında bilgi almayı sağlamaktadır. O halde sizler de 2019 düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasından dilediğiniz seçerek hizmet almaya başlayabilirsiniz.