5000 TL İhtiyaç Kredisi

Daha çok ihtiyaç kredileri arasında olan ve 5 bin ile 10 bin TL arasında değişen kredi türleri, kullanıcıların her zaman dikkatini çekmiştir. Özellikle de 5000 TL İhtiyaç Kredisi    almak isteyen tüketiciler çok uygun imkânlardan yararlanarak hizmet alabilmektedir. Daha çok bankalar arasında süregelen rekabetler, bu tür kredilerin çok uygun faiz ve vade oranlarıyla verilmesini sağlamıştır. Detaylı olarak bankaların sunduğu bu hizmetlerden yararlanmak için elbette bir takım belgeleri hazırlamanız gerekiyor. Kredi koşullarını sağlamanın yanı sıra bazen ek belgeler ya da kefil talep edilebilir. Bu yüzden ihtiyaç kredisi almadan önce bankanızla tüm detayları görüşmeniz gerekecektir.

İhtiyaç Kredisi Şartları

Bu kredinin koşulları arasında en fazla merak edilen hususlardan bir tanesi faiz oranıdır. Bu kredi için faiz oranları kişilerin kredi notlarına göre değişiklik gösterir. Kredi notu yükseldikçe faiz oranları azalmaktadır. Faiz oranları şu şekildedir:

  • Kredi notu 1850 ve üzerinde olan kullanıcılar %1,69
  • Kredi notu 1800 ile 1849 arasında olan kullanıcılar %1,89
  • Kredi notu 1750 ile 1799 arasında olan kullanıcılar %1,94
  • Kredi notu 1700 ile 1749 arasında olan kullanıcılar %1,94
  • Kredi notu 1600 ile 1699 arasında olan kullanıcılar %1,99 faiz oranından yararlanırlar.

İhtiyaç Kredisi ve Kredi Notunun Önemi Hakkında

5000 TL İhtiyaç Kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen tüketiciler ilk olarak banka ile görüşmelidir. Dilerseniz bankaların web sitesine girerek kredi hesaplama aracını kullanabilir ve her ay ödemeniz gereken tutar ile uygulanacak faiz oranını görebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz 5000 TL krediyi hesaplama sayacına ekledikten sonra 48 aya kadar vade seçeneklerinden tercihiniz olanını işaretleyebilirsiniz. Bu süreçte vade oranının artarken faiz oranının da aynı doğrultuda artacağını unutmayın. Kredi notunuzun elverdiği sürece rahatlıkla bu hizmetten faydalanırken SMS üzerinden de kredi talebinde bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojileri kullanan bankalar artık internet ve SMS bankacılığını fazlasıyla kullanmaktadır. Sizler de bankalarda bekleme sorunu yaşamadan tek bir SMS ile kredi talebinizi bildirebilir ve aynı anda kredinin ne şekilde sonuçlandığını görebilirsiniz.

 

Bu imkânlardan yararlanmak için hizmet alacağınız bankayı seçmeniz yeterlidir. Kısa sürede sonuçlanacak olan 5000 TL İhtiyaç Kredisi başvurusu ile birlikte aynı gün paranızı alabilir ve acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İhtiyaç kredi başvurularını internet üzerinden yapacak olursanız aynı şekilde tüm bilgiler ekrana yansıtılacak ve aylık ödeme ve faiz bilgileri de sizlerle paylaşılacaktır.

İhtiyaç Kredisi ve Vadeye Göre Taksit Miktarları